Blue Flower

Begrafenisvereniging De Laatste Eer gaat samenwerken

Het bestuur van begrafenisvereniging De Laatste Eer Lutten-Slagharen en omstreken heeft op haar laatst gehouden bestuursvergadering besloten een samenwerkingsverband aan te gaan met Uitvaartverzekering Twenthe N.V. Dit voorstel is op 26-10-2020 voorgelegd in de ledenvergadering van onze vereniging maar door het coronavirus heeft het bijna 2 jaar stilgelegen.

Hoe gaan we samenwerken:

Informatieverstrekking lidmaatschap / samenwerking

Omdat de uitvaartkosten steeds hoger worden en deze kosten vaak worden onderschat. Willen we als bestuur u hier graag over informeren. Om u van informatie te voorzien is een samenwerkingsverband gesloten met Uitvaartverzekering Twenthe N.V, die al met heel veel uitvaartverenigingen samenwerkt. Twenthe N.V. zal voor onze vereniging het lidmaatschap gaan promoten binnen het werkgebied van onze vereniging en informatie gaan verstrekken over de (plaatselijke) uitvaartkosten.

Bezoek medewerker Twenthe N.V.

Voor de leden hebben wij de medewerker van Twenthe N.V., die is voorzien van een speciaal legitimatiebewijs, verzocht u persoonlijk te informeren over de uitvaartkosten en tevens te controleren of het lidmaatschap nog correct staat ingeschreven en voor een incassomachtiging om daarmee kosten voor u te besparen. Het bestuur vraagt hiervoor uw medewerking. Voor niet-leden bestaat tevens de mogelijkheid om nu lid te worden tegen ons instaptarief.

Het lidmaatschap van onze vereniging geeft de nodige voordelen, maar vergoedt niet alle kosten. Met z’n allen kunnen wij er wel voor zorgen dat de kosten zoveel mogelijk betaalbaar blijven. Twenthe N.V. informeert u graag over deze kosten. Zij maken hiervoor op eigen initiatief een bezoekafspraak met u in de komende maanden. Onze vereniging kan daarin wettelijk niet bemiddelen of adviseren, maar we vinden het wel belangrijk dat u op de hoogte bent van het bestaan van onze vereniging, de voordelen van het lidmaatschap en de huidige uitvaartkosten. Voorzorg voorkomt zorg!

Wilt u al eerder bezoek ontvangen/of geen bezoek, of heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.